Dijital Hoca Türkiye'nin Dijital Eğitim Platformu
Neden Dijital Hoca?

Canlı Dersler

Cihazınıza herhangi bir uygulamaya gerek duymadan derslerimize hızlı bir şekilde katılabilirsiniz. Tek ihtiyacınız olan şey bir internet bağlantısı.

Ders Kayıtları

Hızın önemli olduğu bu süreçte öğrencinin kaçırdığı ya da yeniden izlemek istediği dersler ders bittikten sonra öğrenci paneline 1 saat içerisinde yüklenmektedir. Bununla birlikte ders videoları sınava kadar sınırsız bir şekilde izlenebilir.

Etüt Odaları

Öğrencilerimizin ortak çalışma sağlayabilmesi için etüt odaları oluşturulabilmektedir. Etüt odalarında arkadaşlarınızla birlikte ders çalışabilir, bilgi alış-verişinde bulunabilirsiniz.

Alanında Uzman Öğretmen Kadrosu

Dijital Hoca bünyesinde ders anlatan öğretmenlerimiz alanında uzman ve sınav müfredatına hâkim yazarlardır.

Tam Öğrenme Modeli

1 yıl boyunca öğrencinin çözmüş olduğu soruların analizini sağlar. Öğrencinin çözemediği soruyu hafızasına kaydeder ve tekrar tekrar soru havuzundan öğrencinin karşısına çıkararak o sorunun cevabını pekiştirip altyapısını oluşturmasını sağlar. Bu bizi diğer kurumlardan ayıran en önemli özelliğimizden biridir.

  • Tam öğrenme modeli GY-GK, Eğitim Bilimleri, Ön Lisans, DGS ve ALES grupları için de geçerlidir.
  • Ücretsiz 10'lu DGS Denemesi.
  • TYT için tarama ve hız testleri de içermektedir.

Yıl Sonu Tekrar Kampları

Öğrencilerimizin ücretsiz bir şekilde yararlanması için yıl sonu tekrar kampları paketlerimiz içerisinde mevcuttur. Bu kamplar sizlere sınava son bir adım kala sınav için başarı ve donanımlı bir hazırlık sağlayacaktır.

Soru Çözüm Kulüpleri

Öğrencilerimizin öğretmenlere kolay bir şekilde ulaşması ve sorularının hızlı bir şekilde cevaplanması için soru çözüm kulüpleri oluşturulmaktadır. Bu kulüplerde canlı derslerin ardından o derse ait olan çıkmış soruların analizi ve soru tahmin analizleri yapılmaktadır.

Hızlı Okuma Teknikleri

Hızlı okuma tekniğindeki en önemli kısmı soru içerisinde odak noktasını bulmamızı yardımcı olmaktır. Metinde anahtar kelimelerinin bulunması bir sorunun bir okumada algılanmasını ve öğrencilerimize sürede tasarruf sağlamasına yardımcı olur. Anahtar kelime yöntemi öğrenilmesi zaman isteyen bir yöntemdir ancak bu yöntemi kişi tam olarak algıladığında çeldiricisi çok kuvvetli olsa dahi hiçbir soruyu kaçırmayacaktır.
Dijital Hoca olarak biz de öğrencilerimizin soru çözerken soruyu kaçırmamaları ve zaman tasarrufu sağlayabilmeleri için öğrencilerimize uzman öğretmenlerimiz tarafından bu konuda bilgilendirilmelerini sağladık.

Dijital Tanı Sınavı

  • KPSS sürecinde sürece başlayan öğretmenlerinizin başlangıç seviyesini belirlemek.
  • ÖSYM dili ve akademik kaynaklar çerçevesinde hazırlanan sorular ile sürece farkındalık oluşturmak.
  • Soruların çözümlemelerini video destekli anlatımlar ile öğrenebilmek.

Hala Dijital Hoca'lı değil misin?
Hala Dijital Hoca'lı değil misin?
Üye olmak için buraya tıklayın.
:)

Arama Yap